Kanalkrydstogt 7000006: Arles - Sete

Kanalkrydstogt 7000006: Arles - Sete 1

Booking forespørgsel

Udfyld formen herunder med dit navn og adresse samt ønsket periode og antal personer. Vi svarer dig indenfor 1 døgn.
 


Produkt: Kanalkrydstogt 7000006: Arles - Sete
   til  
Antal personer: 
Detaljer
Type:
Kanalkrydstogt
Region:
Provence-Alpes-Côte d'Azur
By:
Arles
Stednavn:
Arles - Sete
Facilliteter: Spabad • TV • Terrasse
Kanalkrydstogt 7000006: Arles - Sete 2 Kanalkrydstogt 7000006: Arles - Sete 3 Kanalkrydstogt 7000006: Arles - Sete 4 Kanalkrydstogt 7000006: Arles - Sete 5

Krydstogt på flodpram i Provence fra Arles til Sète. Der sejles  d. 12-7-2019 og d. 1-5-2020. Den omvendte tur sejles d. 19-7-2019 og 16-8-2019.


Oplev smukke autentiske landskaber i Provence. Sejl igennem de 2 smukke regioner Provence Alps – Cote d’Azur og Languedoc Rousillon.


Krydstogtet foregår på Canal du Rhone til Sete. Den består af flere kanaler: Kanal Beaucaire, Kanal Radelle og Kanal des Etangs. Kanalen er ca. 98 km og på turen kan du se den rigt varierede fauna omkring søerne og opleve de lokale fiskeres liv.


Krydstogtet starter i den gamle romerske by, og den første del af turen - fra Arles til omkring Frontignan - foregår på Rhonefloden, som er en stor flod og en magtfuld energikilde.


Derefter kommer de 2 historiske tvillingebyer Tarascan og Beaucaire (med dens havn), hvor kanalen møder Rhonefloden. Så ved foden af Costières plateauet ser vi St. Gilles du Gard med dens flotte landskab og dens storslåede kloster fra det. 12. årh.


Derefter ankommer vi til den imponerende fæstningsby Aigues Mortes, som har en spændende og tumultagtig historie. Vi er nu midt i ”Camarque” -  Rhoneflodens delta, hvor du kan se ”tyrefarme”, hvide løse heste og lyserøde flamingoer.


Til sidst tager vi turen igennem søerne for at ankomme til til havnen i Sete.

 

7 dages krydstogt Arles – Sète (*)


Dag 1: Afgang kl. 18.00. Velkomst cocktail og præsentation af besætningen


Dag 2: Arles - Gallician
Alle måltider indtages ombord. Guided tur til Arles (mod betaling) - med mulighed for at opleve Arles' kulturelle centrum og dets romerske ruiner.


Derefter køres der til en olivengård, hvor man kan smage nogle af de lokale produkter. Der sejles om eftermiddagen til Gallican. Vi sejler på Rhone floden og kanalen fra Rhone til Sete.


Dag 3: Gallician - Aigues Mortes
Alle måltider indtages om bord. Guided tur til Camarque (mod betaling) - tid alene i Saintes Maries de la Mer.  Der sejles om eftermiddagen med ankomst i Aigues Mortes først på aftenen.


Dag 4: Aigues Mortes – Palavas les Flots
Alle måltider indtages om bord. Guided tur til Aigues Mortes (mod betaling). Tur med turisttog I Salins du Midi’s saltarbejder og besøg i Saltmuseet. Der sejles om eftermiddagen. Tid alene i Palavas les Flots.


Dag 5: Palavas les Flodts – Sète (1).
Alle måltider indtages om bord. Mulighed for en guided tur (mod betaling), hvor vi vil besøge en typisk gård i Camarquen med tyre. Mulighed for at smage gårdens produkter. Om eftermiddagen sejles der mod Sete. Ankomst tidlig om aftenen.


Dag 6: Sète (1)
Alle måltider serveres om bord. Guided tur (mod betaling) til Etang de Thau, der er kendt for sine fantastiske skaldyr. Vi besøger et museum og en østersfarm. Her kan du smage de skønne æsters mens du nyder udsigten fra terrassen. Om eftermiddagen er der mulighed for en guided tur (mod betaling) til Sete.


Derefter fortsætter vi turen til Mont Saint Claire, hvor vi vil nyde den flotte udsigt, det nye kors og kapellet Notre Dame de la Salette. 


Dag 7: Séte - Arles 

Morgenmad om bord. Gå fra borde kl. 9.00. Slut på turen.

.
(*): Sète kan blive erstattet af Frontignan – alt efter vejrforholdene og tilgængeligheden af egnede fortøjningspunkter.


Mulighed for transport mellem Sète og Arles

 

 

Ekskursioner


Les Baux de Provence og St Remy de Provence
Varighed 4 timer
Med bus kører vi til Les Baux de Provence, som siden 1998 har været på listen over De Smukkeste Landsbyer i Frankrig. Fra landsbyen har man et betagende udsigt over Arles, Carmarque og bjergkæden Alpillerne.


Der er et stop ved Sarragan, hvor der er ganske spetakulære udsigter over Baux de Provence. Der vil være tid til at gå alene i Baux de Provence.


På tilbagevejen vil vi stoppe i Saint Rémy de Provence – et sandt mesterværk af provencalsk romansk kunst med de antikke ruiner: Glanums Triumfbue og Mausoleum


Arles og Grand Servan – Oliven gård
Varighed 4 Timer
Til fods går vi til Arles, hvor der er en guided tur. Arles er den største by i Frankrig, hvad angår areal, den er over 2000 år gammel – med mange monumenter og usædvanligt velbevarede gamle arkitektoniske mesterværker.


Du vil se resterne af Det Romerske Rige: Den romanske amphiteater (eller arena), Den Antikke Teater, St Trophime Pladsen med sine klostre og kirke, der var udgangspunktet for Via Tolosana til Santiago de Compostela.


Derefter tager vi bussen til Tarascon – Grand Servan, som er en traditionel oliven gård, som producerer den kendte oliven olie Provencal. Her er en olivenlund med ca. 150.000 træer. Ejerne vil fortælle dig om, hvordan man passer oliventræerne og om hvordan Provencal  - “Det gule guld” bliver produceret.


Camarque
Varighed 4 timer
En panoramisk tur I Camarque-området - Rhonefloden delta. Camarque er et
enormt natur reservat med et fantastisk fugleliv. Vi vil besøge Saintes Marie de la Mer, som er stedet, hvor sigøjnere fra hele verden valfarter til 2 gange om året for at fejre deres sorte Madonna.


Her er også en spændende ”fæstningskirke”. Saintes Marie de la Mer er centrum for dem, der er passioneret omkring Camarque, og for dem, der elsker områdets naturlige skønhed, dets kultur, og alle dens levende, autentiske traditioner. Turen afsluttes med et besøg på en traditionel ”ranch”.

 

Aigues – Mortes
Varighed 4 timer

Guided tur i Aigues Mortes. Denne gamle fæstningby har en fantastisk historie. Den ligger midt i lavlandet i den smukkeste natur i Provence. Vi vil tage turisttoget, som vil tage os med på en 90 – minutters rejse igennem salt lagre og med et stop på salt museet.

 

Sète
Varighed 4 timer
Guided bustur til Sète. Midt på Languedocs kyststrækning ligger Sète, på en ø ud til Middelhavet – landfast til hovedlandet. Sète er en ganske enestående by, der gennemskæres af kanaler og små gyder.


Efter Sète fortsætter vi i bus til Mont Saint Clair, hvorfra vi har en fantastisk udsigt, og hvorfra vi kan se  Saint Clair Korset og Notre Dame de la Salettes kapel.

 

Facts:

 • Antal kabiner: 12
 • Maksimum antal passagerer: 24
 • Antal personale: 5
 • Aircondition
 • Central varme
 • Alle kabiner vender udad og har vindue samt TV.
 • Privat badeværelse med bruser.
 • Rummelig opholdsstue med bar
 • Spisestue
 • Veludstyret solterrasse med parasoller, liggestole og jacuzzi.
 • Cykler til rådighed om bord

 

Prisen inkluderer:

 • Ophold i kabine med aircondition
 • Alle måltider  - fra middag den første aften til morgenmad på afrejsedagen
 • Alle drikkevarer til måltiderne (undtagen champagne, specialvine og brandies)
 • Velkomst cocktail
 • Rejseassistance
 • Havneafgifter
 • Alle ekskursioner
 • Brug af cykel og andre services ombord f. eks spa


Prisen inkluderer ikke:

 • Champagne, special vine eller brandies
 • Afbestillingsforsikring
 • Bagageforsikring
 • Personlige udgifter


Formalia: gyldigt, nationalt identitetskort eller pas


NB: CrosiEurope og skibets kaptajn forbeholder sig ret til at ændre sejlruten for at sørge for en sikker sejlads af fartøjet.  Der kan forekomme ændringer af programmet afhængighed af tilgængelighed i anløbshavnene og passagen gennem sluserne.


Overdreven forbrug af alkohol er farligt og livstruende – forbrug venligst med moderation. Ifølge CroisiEurope generelle salgsvilkår og betingelser. Licence IM067100025.


Rabat:

Børn fra 2 - 9 år: - 20 %

3. personer i dobbeltværelse: - 30 %

Pris pr. person i dobbeltværelse
Pris pr. person i dobbeltværelse Pris
Pris DKK 14.140,00
Tillæg for enkeltværelse: 6825 kr
Fransk Ferieformidling • Skolegade 95, 1. 6700 Esbjerg • Tlf.: 29314775 •
                            
Pdf Facebook