Fransk Ferieformidling

Hvis du vælger at tage en kanalkrydstogt på én af vores flodpramme, får du mulighed for at opleve nogle af Frankrigs smukkeste scenerier, fascinerende historieoplevelser og lokal kultur  - ligefra pittoreske vinmarker i Bourgogne, gastronomi i Sydfrankrig eller Alsace’s spændende historie.


I Frankrig tilbyder vi nogle fantastiske flod krydstogter på luksuriøse flodpramme - tidligere flodpramme, der er ombygget til luksusbåde. På bådene er der 12 kahytter, så du er i en lille rejsegruppe, hvor der lægges stor vægt på at opfylde netop dine rejseønsker

.

I flod krydstogten er der inkluderet alle mad- og drikkevarer, og du opvartes af bådens besætning, der til enhver tid vil gøre alt for at du får en uforglemmelig oplevelse.


Det er også muligt at chartre en hel/eller flere både for grupper.

I så fald er det muligt at lave temarejse efter jeres ønsker f.eks. en vin- og gastronomirejse.


Fælles for alle krydstogtene er, at du glider langsomt og fredfyldt gennem fantastiske landskaber, at du får mulighed for at deltage i spændende lokale ekskursioner, at nyde veltilberedte måltider, at smage fine vine samtidig med, at du har en dejlig bolig om bord på båden. Vigtigt er det også at bemærke, at der er cykler ombord, så man til enhver tid kan stige af båden og cykle langs kanalen.

Bådens besætning vil til enhver tid gøre alt for at du får den bedste oplevelse.


Der er stor interesse for flodkrydstogterne - så bestil i god tid.


VELKOMMEN OM BORD!


 
Fransk Ferieformidling • Skolegade 95, 1. 6700 Esbjerg • Tlf.: 29314775 •