Fransk Ferieformidling

Om Fransk Ferieformidling

Fransk Ferieformidling er et udlejningsbureau, som hovedsageligt udlejer ferieboliger i Frankrig og flodbåde i hele Europa. Desuden tilbyder vi kanalkrydstogter i Frankrig.


Vi har igennem mere end 38 år udlejet alle former for ferieboliger: villaer, huse, lejligheder, mobilhomes, B&B, hotelværelser  m.m. overalt i Frankrig - i storbyerne, på landet i bjergene og ved vandet.  

 

En helt speciel form for ferie er at leje en flodbåd og selv sejle på Europas floder og kanaler - FRANSK FERIEFORMIDLING  er agent for Les Canalous, Nicols og Locaboat.


Vil man ikke selv sejle båden, kan vi anbefale en kanalkrydstogt på en af CroisiEuropes flodpramme - hyggelige og lusuriøse både, med plads til kun 22 personer - her har du alle muligheder for at forkæle dig selv.


Jeg  - Aase Larsen har haft mit andet hjem i Frankrig igennem mere end 38 år. Jeg er meget passioneret omkring alt, hvad der rører sig i Frankrig og har besøgt stort set hver en krog af landet. Dette giver mig et godt grundlag for at guide og vejlede vore kunder på bedste vis.


I det daglige bestræber vi os på at give vore kunder en personlig betjening samt at rådgive m.h.t feriested, bolig/bådtype, transport m.m., og vi bestræber os på at give dig den bedste service, så du kan få en uforglemmelig ferie.

 

VI GLÆDER OS TIL AT BETJENE JER.

 

Aase Larsen

Fransk Ferieformidling • Skolegade 95, 1. 6700 Esbjerg • Tlf.: 29314775 •