Cykelferie 80001:

Cykelferie 80001: 1

Booking forespørgsel

Udfyld formen herunder med dit navn og adresse samt ønsket periode og antal personer. Vi svarer dig indenfor 1 døgn.
 


Produkt: Cykelferie 80001:
   til  
Antal personer: 
Detaljer
Type:
Cykelferie
Region:
Pays de la Loire
Cykelferie 80001: 2 Cykelferie 80001: 3 Cykelferie 80001: 4 Cykelferie 80001: 5 Cykelferie 80001: 6 Cykelferie 80001: 7 Cykelferie 80001: 8 Cykelferie 80001: 9 Cykelferie 80001: 10

Loiredalen indbyder til ferie på 2 hjul. Regionen tilbyder nogle af de smukkeste cykelruter i Frankrig. Ud over at bruge tiden og energien på at cykle, så skal man huske at afsætte tid til at besøge nogle af de fantastiske slotte, som turen fører dig til.


Oplev cykelstien "Loire a velo" , som var den første sikre og afmærkede cykelrute i Frankrig. På denne cykeltur kan du opleve de mest prestigefyldte slotte i Loiredalen: Chambord, Chenonceaux og Amboise. Du cykler igennem et landskab med uimodståelig charme - langs Loirefloden, igennem de omkringliggende skove, igennem vinmarker og små pittoreske landsbyer med små torve og caféer.


6 dages tur - 5 nætter - 4 cykeldage.


Du starter og slutter cykelturen i Blois, som er en smuk og historisk by i Loiredalen. Gå en tur i den gamle bydel ad de brostensbelagte snævre gade og besøg slottet, der er usædvanlig pga de mange forskellige arkitektoniske stilarter fra middelalderen til det 17. århundrede. Her er smukke haver og hyggelige torve med caféer, der inviterer til en forfriskende drik.


Program:

 • Dag 1. Ankomst i Blois
 • Dag 2. Blois - Amboise: 40 km

Følg cykelstien "pays des châteaux" igennem små hyggelige landsbyer til slottet Chaumont sur Loire, som knejser stolt ved Loirefloden. Fortsæt så ad stien "Loire á vélo" til den charmerende by Amboise med sin kongelige slot, hvor de største af Frankrigs konger og Leonardo Da Vinci har boet.

 • Dag 3. Amboise - Chenonceaux (via Montlouis): 42 km.

I dag går turen til slottet Chenonceau. Denne cykeltur, der går igennem Montlouis sur Loires vinmarker til Cherdalen. Så kommer du til slottet Chenonceau efter at have cyklet langs floden Cher, hvor den berømte rivalisering mellem Diane de Poitier og Catherine de Medici. Nyd en gårtur i Diane de Poitiers have og så i Catherine de Medici's. Tak et pustrum i en af parkens enorme træer og i lyden til flodens rislen, kan du fundere over disse 2 rivalers historie.


Mulighed: En kanotur på Cherfloden.

 • Dag 4. Chenonceau - Cheverny (eller Chitenay): 40 km eller 55 km.

Du starter dagen med at cykle langs den fredfyldte flod Cher til middelalderbyen Montrichard. Herefter forlader du Cherdalen og fortsætter til slottet Fougères sur Bièvre - en lille borg, der viser den lokale arkitektur i det 15. årh. for at cykle videre imellem Touraines vinmarker. Din cykeldag ender i Chiteny (i en charmerende lille kro) eller i Cheverny - lige ved det kendte slot.

 • Dag 5. Cheverny (eller Chitenay): 40 km eller 50 km.

På denne sidste dag kan du opleve den overdådigt møblerede slot Chateau de Cheverny og derefter den prestigefyldte slot Chateau de Chambord - et ægte mesterværk i fransk renæssance med ca 440 rum.

 • Dag 6. Afgang i løbet af dagen.


Klik her for at se cykelruten...


Du kan vælge mellem 3 forskellig kategorier for indkvartering samt ekstra nætter og halvpension.

Se prisliste her...


Du kan selvfølgelig medbringe din egen cykel, men ellers er det muligt at leje cykler og tilbehør igennem os. Klik her for at se pris...


Man kan cykle hver da i perioden fra marts - oktober.

Pris pr. person i dobbeltværelse 2022
01/03 - 31/10 fra DKK 3.795,00
Fransk Ferieformidling • Skolegade 95, 1. 6700 Esbjerg • Tlf.: 29314775 •
                            
Pdf Facebook