Bed & Breakfast 200510: Marssac sur Tarn

Bed & Breakfast 200510: Marssac sur Tarn 1

Booking forespørgsel

Udfyld formen herunder med dit navn og adresse samt ønsket periode og antal personer. Vi svarer dig indenfor 1 døgn.
 


Produkt: Bed & Breakfast 200510: Marssac sur Tarn
   til  
Antal personer: 
Detaljer
Type:
Bed & Breakfast
Region:
Midi-Pyrénées
By:
Marssac sur Tarn
Antal personer:
10
Antal soverum:
5
Antal bad:
10
Facilliteter: Swimmingpool • TV • Internet • Terrasse • Have
Bed & Breakfast 200510: Marssac sur Tarn 2 Bed & Breakfast 200510: Marssac sur Tarn 3 Bed & Breakfast 200510: Marssac sur Tarn 4 Bed & Breakfast 200510: Marssac sur Tarn 5 Bed & Breakfast 200510: Marssac sur Tarn 6 Bed & Breakfast 200510: Marssac sur Tarn 7 Bed & Breakfast 200510: Marssac sur Tarn 8 Bed & Breakfast 200510: Marssac sur Tarn 9 Bed & Breakfast 200510: Marssac sur Tarn 10

Domaine du Buc, som ligger 10 minutter fra Albi, er et gammelt familiehus, som er blevet omhyggeligt renoveret for at bevare sit oprindelige udseende. Dette slot/herregård blev restaureret i slutningen af det 19. århundrede og giver en ægte fornemmelse af "Belle Epoque"-perioden. Swimmingpoolen og den omfattende grund på 30 acres gør, at du får et ophold i skønne og autentiske omgivelser. Den hvide marmortrappe fører op til 5 charmerende soveværelser fyldt med smukke familiemøbler.


Ud over de 5 flotte værelser er der 2 smukke og luksuriøse ferieboliger. På stedet er der i alt plads til 18 personer, så stedet er også velegnet til familie sammenkomster og firmaophold.


Værelserne er smukt dekorerede værelser med privat bad/toilet. I værelserne er der Wifi og hårtører. Der er mulighed for at bruge køkkenet, opholdsrummet med TV og haven /parken med pool og grill.


Tæt ved hovedbygningen ligger det autentiske og imponerende  "dueslag", hvori der nu er en af de luksuriøse ferieboliger. Men historien om dueslagene hører med til regionens historie - idet jo større dueslag - jo bedre og større slot. i mange af dueslagene er der i dag indrettet B&B og ferieboliger.


Ønsker du at deltage i madlavning af gastronomi måltider, så er det muligt  - under ledelse af en chefkok - at være med til at forberede måltidet og derefter selvfølgelig at indtage måltidet i den smukke spisestue.


Området er et fantastisk cykelområde, og du kan enten cykle ud og hjem fra Domaine du Buc eller du kan cykle fra den ene luksus B&B til den anden og få bagagen bragt. Kontakt Fransk Ferieformidling for at få cykleruter over området.


Hvad kan man opleve i området: Den historiske by Albi - læs mere her..., En af Frankrigs smukkeste byer -Cordes, Den lille Venedig - Castres, Galliac vinruten, departementet Tarn med sin gastronomi: skinke fois gras, hvidløg, oste, cassoulet. Og så er der selvfølgelig alle former for aktivitetsmuligheder, golf, ridning, cykling, vandsport, vandring....


Ønsker du at spise på stedet, kan du bestille en anretning med egnens delikatesse + dessert for 25 € (drikkevarer er ikke inkluderet).

Pris pr overnatning pr værelse 2 personer pr nat
Pris fra DKK 1.050,00
Morgenmad er inkluderet
Fransk Ferieformidling • Skolegade 95, 1. 6700 Esbjerg • Tlf.: 29314775 •
                            
Pdf Facebook